Schaatsliefhebbers vanaf 7 jaar tot ver boven de 80 kunnen lid worden van onze vereniging. Voorwaarde is wel dat je de grondbeginselen van het schaatsen al enigszins onder de knie hebt. Op de pagina Trainingsgroepen is alle informatie te vinden over de diverse trainingsmogelijkheden binnen onze vereniging.

Introductietrainingen

Het is mogelijk om, voordat je besluit lid te worden van onze vereniging, als introductielid een aantal trainingen mee te doen. Hiervoor bieden wij twee trainingen via gratis introductiekaarten. Recreanten die op woensdagochtend tijdens de publieksuren een proeftraining bij de toerrijders/50+ groep willen bijwonen moeten zelf een toegangskaartje voor de ijsbaan kopen.

Informatie over de introductiemogelijkheden en de introductiekaarten is te verkrijgen bij de secretaris.

Lid worden

Als je het besluit hebt genomen om lid te worden van onze vereniging dan vragen we je het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie. Behalve voor de woensdagochtendgroep moet er ook een pasfoto bij worden geleverd, deze komt op de baankaart die toegang geeft tot de gewestelijke trainingsuren waar wij als vereniging gebruik van maken.

Z.s.m. na ontvangst van het formulier wordt een baankaart voor je geregeld. Zodra je de baankaart hebt ontvangen van de ledenadministratie heb je toegang tot de trainingen. Na bevestiging van je lidmaatschap door de ledenadministratie dien je een eventuele wedstrijdlicentie zelf aan te vragen via https://mijn.knsb.nl en zodra je licentieaanvraag door de KNSB is goedgekeurd heb je toegang tot de wedstrijden.

Lidmaatschap wijzigen, opzeggen

Ons verenigingsjaar loopt van 1 april tot 1 april van ieder jaar en het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggingen van het lidmaatschap moeten voor 1 april worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook wijzigingen voor het nieuwe seizoen ontvangen wij graag voor 1 april of z.s.m. daarna.
Klik hier voor het formulier waarmee opzeggingen en wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan de ledenadministratie.

Vragen over het lidmaatschap

Voor alle vragen over het lidmaatschap kun je terecht bij de Scheuvelloper ledenadministratie.

Kostenoverzicht

De kosten van het schaatsen bij de Scheuvelloper (exclusief materiaal en kleding) bestaan uit:
1. de jaarlijkse verenigingscontributie
2. de baankaart (die toegang geeft tot de ijsbaan op de speciale trainingsuren)
3.  de kosten van een eventuele KNSB licentie, nodig om wedstrijden te mogen rijden. Deze dien je zelf aan te vragen via https://mijn.knsb.nl

Sluit Menu