Schaatsliefhebbers vanaf 7 jaar tot ver boven de 80 kunnen lid worden van onze vereniging. Voorwaarde is wel dat je de grondbeginselen van het schaatsen al enigszins onder de knie hebt. Op de pagina Trainingsgroepen is alle informatie te vinden over de diverse trainingsmogelijkheden binnen onze vereniging.

Ons verenigingsjaar loopt van 1 april tot 1 april van ieder jaar en het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggingen van het lidmaatschap moeten voor 1 april worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook wijzigingen voor het nieuwe seizoen ontvangen wij graag voor 1 april of z.s.m. daarna.

Informatie over de introductiemogelijkheden en de introductiekaarten is te verkrijgen bij de secretaris.

Kostenoverzicht

De kosten van het schaatsen bij de Scheuvelloper (exclusief materiaal en kleding) bestaan uit:
1. de jaarlijkse verenigingscontributie
2. de baankaart (die toegang geeft tot de ijsbaan op de speciale trainingsuren)
3.  de kosten van een eventuele KNSB licentie, nodig om wedstrijden te mogen rijden. Deze dien je zelf aan te vragen via https://mijn.knsb.nl

Introductietrainingen

Het is mogelijk om, voordat je besluit lid te worden van onze vereniging, als introductielid een aantal trainingen mee te doen. Hiervoor bieden wij twee trainingen via gratis introductiekaarten. Recreanten die op woensdagochtend tijdens de publieksuren een proeftraining bij de toerrijders/50+ groep willen bijwonen moeten zelf een toegangskaartje voor de ijsbaan kopen.

Lid worden

Als je het besluit hebt genomen om lid te worden van onze vereniging ga dan naar de pagina ‘Lid Worden‘ .

Lidmaatschap wijzigen, opzeggen

Wil je het lidmaatschap wijzigen of opzeggen ga dan naar de pagina ‘Opzeggen‘.

Vragen over het lidmaatschap

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Vul dan onderstaand formulier in en sluit af met Verstuur.