Overlijdensbericht Jannie Verhoeven

Nieuws » Overlijdensbericht Jannie Verhoeven

4 juni 2017

Beste Scheuvelloper leden,
Afgelopen week bereikte ons het bericht dat Jannie Verhoeven – Berends op woensdag 31 mei is overleden. Jannie was al enige tijd ziek. Na een moedige strijd heeft zij haar meerdere moeten erkennen in een ziekte die niet te overwinnen was.
Vorig jaar tijdens de ledenvergadering van de Scheuvelloper in 2016 heeft Jannie als trainster afscheid genomen van onze vereniging. “Haar ijsbaan” werd gesloten en ze vond dat een goed moment om te stoppen. Kort daarna ontvingen wij het bericht dat Jannie ziek was. Zij heeft tegen de ziekte gevochten zoals we Jannie kennen. Strijdlustig, niet teveel er over praten, gewoon doorgaan. Zo kwamen veel mensen Jannie fietsend in Assen en omgeving, wandelend met de hond of trainend in de sportschool tegen het afgelopen jaar. Helaas was haar gedrevenheid en haar energie niet voldoende om deze strijd te winnen.
Jannie was een lid van De Scheuvelloper vanaf het allereerste moment. Zelf schaatsend, als trainster van jeugdgroepen en trimmers en jarenlang op gewestelijk niveau als TC lid en westrijdsecretaris, heeft zij veel betekend voor De Scheuvelloper en het schaatsen in Drenthe. Het zal dan ook niemand verbazen dat Jannie enige jaren geleden is voorgedragen en benoemd als erelid van onze vereniging. Wij zullen haar missen, maar de mooie herrineringen aan zoveel jaren gedeeld schaatsplezier vasthouden.
Op woensdag 7 juni om 13.00 uur vindt in de Boskamp in Assen de afscheidsplechtigheid plaats.
Wij wensen Meine, Adriaan, Patricia en Jasper en de kleinkinderen heel veel sterkte bij het dragen van het verlies van hun dierbare vrouw, moeder en oma.

Namens het bestuur van de Scheuvelloper,
Peter Takens, voorzitter.