Opruimen TT camping

Nieuws » Opruimen TT camping

6 juli 2017

Maandag 26 juni j.l. was het weer zover, de jaarlijkse opruimactie van de TT camping van de familie Ubels stond weer op het  programma. Onder goede weersomstandigheden hebben we met een enthousiast clubje van ca. 20 leden deze klus weer tot een goed einde gebracht. Vooral doordat we de beschikking hadden over drie shovels en de bus met aanhanger van Hendrik Jan Blomberg vlotte het werk goed.

Naast de shovel van Ubels was Fokko van der Heide bereid gevonden met zijn shovel uit Hooghalen te komen en ook Mark van Noord was helemaal uit Wijster aangereisd met groot materieel.

We zijn Hendrik Jan, Fokko en Mark zeer erkentelijk voor hun onmisbare bijdrage. Vooral hierdoor waren we met elkaar rond half tien helemaal klaar. Er was zelfs tijd voor een korte schaftpauze waarin we nog konden genieten van een hilarische mini modeshow van Jan Bonder met zijn gevonden naaldhakjes.

Alle leden die de moeite hebben genomen mee te helpen en met name Hendrik Jan, Fokko en Mark heel erg bedankt voor jullie bijdrage. Wij hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen. En voor iedereen die er niet was, als jullie volgend jaar ook een handje komen helpen dan zijn we in dan wellicht voor negen uur klaar!