Scheuvelloper 3e bij de Theo de Wals interclub

Nieuws » Scheuvelloper 3e bij de Theo de Wals interclub

25 januari 2015

Zaterdag 17 januari 2015 gingen we naar Enschede voor een interclub.

Het was ver rijden en we gingen nog even verkeerd, maar gelukkig waren we ruim op tijd aanwezig.

We gingen inlopen en coach Koos zei dat we wel op het springkussen mochten die op het middenterrein stond, want daar werden we wel warm van. Dus Nyncke, Caitlin, Noa en wij gingen flink inspringen.

En toen begon de wedstrijd. Marith mocht als eerste en reed gelijk een PR op de 100 meter. Ook Lana reed een dik PR.
Noa had een hele snelle start en zat bijna op haar snelste tijd. Daarna moest Caitlin en na al die tijd dat ze niet kon schaatsen vanwege haar gebroken arm en de gemiste trainingen reed ze ook dik onder de 14 seconden op de 100 meter.

De pupillen B en A reden een 500 meter. Nyncke mocht eerst en reed een halve seconde van haar beste tijd af. Jasper zat er net boven. Ook Debby die zelfs met een kapotte veer een 43’er reed en Martijn reed iets boven zijn PR.

Na de dweilpauze deden we de 300 meter. Marith ging als eerste en reed heel hard dus weer een PR. Lana had bijna de 38 seconden grens doorbroken. Caitlin ging naar de 36 seconden. Echt vet hard. En Noa reed een superbocht en zat bijna op haar PR. Scheelde een haartje.

De 300 meter van Jasper was een PR en ging bijna onder de 30 seconden. Ook Nyncke flikte het weer om een dik PR te rijden.

De 1000 meter van Martijn was genoeg voor een PR onder de 1.30 minuut. Ook Debby reed supergoed en had dik de eerste tijd.

Nu gingen ze de prijzen uitreiken in het zaaltje boven. Het was wel spannend hoor. We kregen allemaal een vaantje, maar we wilden die dikke beker hebben. Nou niet dus….we werden 3e in het klassement.
Maar wel een 3e plaats voor Marith en een tweede plaats voor Martijn en een eerste plaats voor Debby.

Wij gingen na de wedstrijd onze 4 pr’s vieren bij de McDonalds en daar waren Jasper en Martijn ook. Het was heel gezellig.

 

Groetjes van Lana en Marith.