Lidmaatschap

Home » Lidmaatschap

Schaatsliefhebbers vanaf 7 jaar tot ver boven de 80 kunnen lid worden van onze vereniging. Voorwaarde is wel dat je de grondbeginselen van het schaatsen al enigszins onder de knie hebt. Op de pagina Trainingsgroepen is alle informatie te vinden over de diverse trainingsmogelijkheden binnen onze vereniging.

Introductietrainingen

Het is mogelijk om, voordat je besluit lid te worden van onze vereniging, als introductielid een aantal trainingen mee te doen. Hiervoor bieden wij twee trainingen via gratis introductiekaarten. Recreanten die op woensdagochtend tijdens de publieksuren een proeftraining bij de toerrijders/50+ groep willen bijwonen moeten zelf een toegangskaartje voor de ijsbaan kopen.

Informatie over de introductiemogelijkheden en de introductiekaarten is te verkrijgen bij de secretaris, Martin Kunst: martinkunst49@gmail.com.

Lid worden

Als je het besluit hebt genomen om lid te worden van onze vereniging dan vragen we je het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie. Behalve voor de woensdagochtendgroep moet er ook een pasfoto bij worden geleverd, deze komt op de baankaart die toegang geeft tot de gewestelijke trainingsuren waar wij als vereniging gebruik van maken.

Z.s.m. na ontvangst van het formulier wordt een baankaart voor je geregeld. Zodra je de baankaart hebt ontvangen van de ledenadministratie heb je toegang tot de trainingen. Na bevestiging van je lidmaatschap door de ledenadministratie dien je een eventuele wedstrijdlicentie zelf aan te vragen via https://mijn.knsb.nl en zodra je licentieaanvraag door de KNSB is goedgekeurd heb je toegang tot de wedstrijden.

Lidmaatschap wijzigen, opzeggen

Ons verenigingsjaar loopt van 1 april tot 1 april van ieder jaar en het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggingen van het lidmaatschap moeten voor 1 april worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Ook wijzigingen voor het nieuwe seizoen ontvangen wij graag voor 1 april of z.s.m. daarna.
Klik hier voor het formulier waarmee opzeggingen en wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan de ledenadministratie.

Vragen over het lidmaatschap

Voor alle vragen over het lidmaatschap kun je terecht bij de Scheuvelloper ledenadministratie:
Wendy Hoven,  wendyhoven@hotmail.com

Kostenoverzicht

De kosten van het schaatsen bij de Scheuvelloper (exclusief materiaal en kleding) bestaan uit:
1. de jaarlijkse verenigingscontributie
2. de baankaart (die toegang geeft tot de ijsbaan op de speciale trainingsuren)
3.  de kosten van een eventuele KNSB licentie, nodig om wedstrijden te mogen rijden. Deze dien je zelf aan te vragen via https://mijn.knsb.nl

Lidmaatschap

2017-2018-2

Extra informatie met betrekking tot lidmaatschap en kosten:

  1. Ieder 2e en volgend kind binnen een gezin dat lid wordt, krijgt een korting van € 4,50. Deze korting geldt dus niet voor de volwassenen.
  2. De toerrijdersgroep woensdagochtend/50+ groep heeft geen baankaart nodig maar betaalt per keer de normale toegangsprijs van Sportcentrum Kardinge te Gronongen; zie voor actuele info: www.sport050.nl/sportlocaties/sportcentrum-kardinge/schaatsen-kardinge/recreatief-schaatsen. Het lidmaatschap kan worden gekozen inclusief of exclusief het meedoen met de zomertraining of de skeelertraining.
  3. Toerrijders maandag (+ vrijdag) en woensdagochtend rijden geen wedstrijden en hebben dus geen licentie nodig.
  4. Het verenigingsjaar loopt van april tot april. Opzeggingen voor het nieuwe seizoen moeten geschieden voor 1 april, anders is men nog contributie verschuldigd voor het nieuwe verenigingsjaar.
  5. Ook wijzigingen moeten voor 1 april worden doorgegeven aan de ledenadministratie.
  6. Indien men later in het schaatsseizoen lid wordt van de vereniging dan geldt de onderstaande betalingsregeling. Voor een baankaart betaalt men na de kerstvakantie de helft en vanaf 1 februari een kwart

2017-2018-gedeeltelijk-2

Clubkorting

Als lid van de Scheuvelloper kun je bij een aantal bedrijven korting krijgen. Hieronder een overzicht:

  • Skatelife Assen 10% clubkorting
  • Jan Bols Hoogeveen 10% clubkorting op schaatsartikelen zonder inruil
  • Lindenholz Rouveen 10% korting op diverse artikelen (vraag ernaar in de winkel)
  • AS Sportmassage Bovensmilde, speciaal Scheuvellopertarief € 10,– per behandeling op vertoon van de baankaart.

Informeer voordat je tot aankoop overgaat of bovenstaande afspraak nog van toepassing is!!!