Clubkleding

Home » Clubkleding

Clubkleding

Door veel leden is vaak gevraagd om een eigen Scheuvelloper kledinglijn. Niet alleen de vertrouwde jacks, maar alles wat je nodig hebt om lekker te schaatsen, te fietsen, te inline skaten of te lopen. Het heeft even geduurd maar in samenwerking met Sportconfex, Skatelife en Fietsen en Koffie kunnen zij je een fantastisch kledingpakket aanbieden voor al je sportieve activiteiten het hele jaar door.
De kleding is lekker modern ontworpen, maar wel in onze vertrouwde Scheuvelloper kleuren, zodat je het jack dat je nog hebt kunt blijven gebruiken.
Maar het allermooiste is wel de prijs. Waar je normaal amper een schaatspak voor kunt kopen, krijg je nu een schaatspak, een jack, een broek en een muts. En voor loop-, fiets- of inline skatekleding hoef je ook nergens anders meer te kijken. Je vindt het nergens goedkoper. En wat is er nu mooier dan voor een zacht prijsje in mooie spullen in je eigen clubkleuren te sporten?
Hoe mooi de kleding is en hoe laag de prijzen kun je hieronder zien. Wil je bestellen, haast je dan naar Skatelife of Fietsen en Koffie, waar je kunt passen en bestellen. De eerste kleding zal voor het openen van de ijsbaan gereed zijn. Wil je verzekerd zijn van kleding bij de start van het seizoen doe dan voor 19 augustus je bestelling in de winkel. De prijzen van de kleding en de afbeeldingen vind je hieronder. Als je nog vragen hebt neem dan contact op met Skatelife 0592-351403.

NB: prijzen dd. 1 augustus 2015, wijzigingen onder voorbehoud.

Thermojack met windbreaker, sublimatie € 44,00
Schaats-/fietsjack met windtex vp en 2nd layer stof € 42,00
Thermo taille ritsbroek met subl. baan € 31,00
Thermo salopette met subl. baan € 28,00
Thermopak met sublimatie € 67,00
Lycra speedpak met sublimatie € 64,00
Skeelerpak €37,00
Armstukken € 11,00
Beenstukken € 15,00
Wielershirt korte mouw/lange rits € 25,00
Koersbroek € 35,00
2nd Layer jack € 29,00
T-shirt running € 20,00
Tight short running € 20,00
2nd Layer muts € 10,00

<